Fart over feltet med segway

ÅBENT HELE ÅRET

Prøv en Segway oplevelse i dag

Har du lyst til at prøve noget nyt og sjovt? Så er en Segway oplevelse lige noget for dig. En Segway er en elektrisk tohjulet køretøj, som du styrer med din kropsvægt. Det er nemt at lære, og du kan køre op til 20 km/t.

Enhver over 16 år må nu føre en Segway efter de samme regler, der gælder for cykler. Kom til os og prøv denne ekstrem sjove opfindelse.


Dit eget tempo

Du bestemmer selv, hvordan du vil køre på din Segway. Du kan køre om kap med dine venner og familie, eller du kan nyde turen i et stille og roligt tempo. Der er masser af times sjov i disse Segways.

Bane eller guidet tour

Du kan vælge mellem at køre på Segways på en bane eller som en ledsaget tur. Hvis du vælger banen, får du mulighed for at teste dine evner på forskellige forhindringer og udfordringer. Hvis du vælger den guidede tur, får du en spændende rundtur i området, hvor Peter via radioanlæg i hjelmene informerer undervejs.

Store som små

Alle kan lære at køre en Segway, og i kontrollerede omgivelser er det en sikker og sjov aktivitet for hele familien. Vi har Segways i forskellige størrelser og modeller, så der er noget for enhver smag.


Vi kommer gerne

Hvis du har et specielt arrangement – byfest, firmafest, privat fest eller anden festlig lejlighed – kommer vi gerne til dig med vores Segways. Vi sørger for alt det praktiske, så du bare skal koncentrere dig om at have det sjovt.

Book din Segway oplevelse nu

Hvis du vil prøve en Segway oplevelse, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi har åbent hele året rundt, og vi har gode priser og tilbud. Du kan ringe til os på telefonnummeret nedenfor eller sende os en e-mail. Vi glæder os til at høre fra dig!